Achter Het Perfecte Plaatje Op Reis: Thomas Berge trots op deelname Het Perfecte Plaatje: 'Finale was het doel'

08:15

Thomas Berge wil trouwen met vriendin: 'Volmondig ja'

11 juli 2022 09:06

Het is dik aan tussen Thomas Berge (32) en zijn vriendin. De tortelduifjes leerden elkaar kennen tijdens de opnames van zijn videoclip 'Nooit Had Ik Door', waarin zijn liefje Elianne figureerde. "Eigenlijk dacht ik vanaf het eerste moment: dit is ze. Ik wil met haar oud worden, trouwen, ik wil met haar kinderen krijgen. Alles", aldus de zanger in de laatste aflevering van 'Achter Het Perfecte Plaatje Op Reis', de online videoserie van RTL Boulevard.

"Ik wil met haar het hele plaatje, niets liever dan dat"

De maandag nadat ze elkaar leerden kennen gingen Thomas en Elianne al op date en volgens de zanger is zijn lief vervolgens 'nooit meer weggegaan'. Inmiddels zijn ze al anderhalf jaar samen. "We zijn echt bij elkaar, gelukkig, het is heel fijn. Ik wil met haar het hele plaatje, niets liever dan dat. Volmondig ja."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Deelnemers Het Perfecte Plaatje kijken samen finale: 'Zo'n leuke groep'

Thomas heeft nog een zoontje uit een eerdere relatie, dat misschien binnenkort wel in zijn voetsporen treedt. "Ik heb het gevoel dat 'ie het wel heel leuk vindt. Hij kan ook zeker toon houden. Maar hij is hetzelfde als mij: ik was eigenlijk ook best wel verlegen. Ik wist dat ik het heel graag wou, dus ik moest  - als ik het met mezelf vergelijk - echt een soort van drempel over."

Hij vervolgt: "En dat drempeltje is 'ie misschien nog aan het zoeken, misschien niet. Maar hij heeft wel echt wat met muziek."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

RTL blundert met Het Perfecte Plaatje-spoiler in reclameblok

Kijk Het Perfecte Plaatje in Argentinië terug bij Videoland.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!