Rodanya Kelsey Beeld © Instagram @rodanyakelsey

Huis van Temptation Island-ster Rodanya volledig afgebrand

5 juli 2022 16:57

Voor Rodanya Kelsey (23) is haar 'grootste nachtmerrie werkelijkheid geworden'. De zwangere realityster, die ooit meedeed aan 'Temptation Island', laat op haar Instagram weten dat haar huis volledig is afgebrand en dat ze met spoed op zoek is naar een nieuwe woning voor zichzelf en haar kinderen.

In haar Instagram Stories deelt ze een foto van haar woning waarop inderdaad te zien is dat er helemaal niks meer van over is. 'Onze grootste nachtmerrie is werkelijkheid geworden', zo schrijft ze. 'Ons hele huis is afgebrand. Vanaf het balkon is het naar beneden gefikt.' Hoe de brand is ontstaan, weet ze nog niet.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Temptation Island-ster Rodanya zwanger van een tweeling

'Gelukkig zijn we allemaal veilig', vervolgt ze, 'maar helaas krijgen we niet met spoed en nieuwe woning en deze is supermoeilijk te vinden nu. Mochten jullie wat weten, let us know.' De realityster schrijft daar haar voorkeur uit gaat naar een woning in Arnhem of in de buurt van Arnhem.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Rodanya onthult geslacht tweede kind: 'M'n voorgevoel zei het al'

Rodanya deed in 2019 samen met haar ex Morgan mee aan het programma Temptation Island. Hoewel hun relatie niet bestand leek te zijn tegen alle verleidingen, kwamen de twee na het programma toch weer samen. Ze kregen ook twee kinderen samen, hun 2-jarige zoontje Levay en hun half jaar oude dochter Feyla. Inmiddels heeft Rodanya een nieuwe vriend met wie ze in verwachting is van een tweeling.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Rodanya en Morgan van Temptation Island worden weer ouders

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!