Rodanya bekend uit Temptation Island Beeld © Instagram: @rodanyakelsey

Crowdfundingsactie gestart voor Rodanya na verwoestende brand woning

7 juli 2022 08:54

Begin deze week maakte Rodanya Kelsey (23), die in 2019 meedeed aan 'Temptation Island', bekend dat haar woning getroffen is door een zware brand en daarom hard op zoek te zijn naar een plek voor zichzelf en haar kinderen. Om het gezin te helpen zijn haar vrienden nu een crowdfundingactie gestart.

"Door deze crowdfunding te organiseren hopen wij dat we het gezin kunnen helpen aan een fijne nieuwe start"

De initiatiefnemers hopen 25.000 euro in te zamelen. Het geld is hard nodig, want tijdens de brand zijn alle bezittingen verloren gegaan. 'Door deze crowdfunding te organiseren hopen wij dat we het gezin kunnen helpen aan een fijne nieuwe start, en vooral een hart onder de riem te steken door te laten zien hoeveel mensen met ze meeleven en willen helpen', klinkt het. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Huis van Temptation Island-ster Rodanya volledig afgebrand

Rodanya - die in verwachting is van een tweeling - en haar gezin worden nu tijdelijk voor één week opgevangen in een noodwoning, maar hierna is er nog geen vooruitzicht op een nieuwe woning.

Rodanya deed in 2019 samen met haar ex Morgan mee aan het programma Temptation Island. Hoewel hun relatie niet bestand leek te zijn tegen alle verleidingen, kwamen de twee na het programma toch weer samen. Ze kregen ook twee kinderen samen, hun 2-jarige zoontje Levay en hun half jaar oude dochter Feyla. Inmiddels heeft Rodanya een nieuwe vriend met wie ze in verwachting is van een tweeling.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Temptation Island-ster Rodanya zwanger van een tweeling

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!