Frans Bauer Beeld © ANP

Frans Bauer blij met vermelding door Mick Jagger: 'Superleuk'

7 juli 2022 22:10

Frans Bauer (48) vindt het 'superleuk' dat hij door Mick Jagger (78) werd genoemd tijdens het concert van The Rolling Stones in de Johan Cruijff ArenA. De leadzanger van de Britse band zei aan het begin van de show dat hij blij is 'dat jullie hier zijn en niet bij Frans Bauer'.

"Een eer dat zo een wereldster en icoon je noemt in zijn concert"

Daarmee verwees Mick naar een filmpje van een teleurgestelde fan die vorige maand vol emotie reageerde nadat de show in Amsterdam op 13 juni werd geannuleerd toen Mick vlak voor het concert positief testte op corona. Voor de camera van Shownieuws zei de vrouw dat ze 'voortaan naar Frans Bauer' zou gaan, want 'die is altijd gezond'.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Frans Bauer dolenthousiast over naderende concerttour: 'Geweldig!'

"Superleuk en een eer dat zo een wereldster en icoon je noemt in zijn concert", zegt Frans in een korte reactie tegen het ANP. Zelf deelt hij het nieuws en de video van het concert ook op Twitter.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Mick Jagger blij dat fans 'niet bij Frans Bauer' zijn

The Rolling Stones staan donderdagavond voor het eerst sinds vijf jaar weer op een Nederlands podium. Eigenlijk zou de band al op 13 juni optreden, maar omdat Mick Jagger corona had, werd dat concert uitgesteld. Veel fans waren al aanwezig in de ArenA in Amsterdam toen de show werd geannuleerd.

Fans Rolling Stones verslagen: 'Geloven het niet'

09:28

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!