Doja Cat en Noah Schnapp Beeld © Getty Images

Doja Cat haalt uit naar Stranger Things-acteur Noah Schnapp

8 juli 2022 13:49

Doja Cat (26) is allesbehalve blij met 'Stranger Things'-acteur Noah Schnapp (17). Noah deelde namelijk deze week een TikTok-video waaruit bleek dat de zangeres hem via Instagram had benaderd met de vraag of hij misschien iets kon regelen tussen haar en zijn medespeler Joseph Quinn (29). De video ging al snel viral maar werd ook net zo snel weer verwijderd. Toch is hij Doja niet ontgaan. Zij liet vandaag via een Instagram Live-video weten dat ze er niet blij mee is.

"Dit is echt borderline-slangenshit"

Doja blijkt een oogje te hebben op Joseph, die in het vierde seizoen van Stranger Things de rol van Eddie Munson op zich neemt. In plaats van de acteur zelf te benaderen, besloot ze het via zijn medespeler Noah te spelen. 'Noah, kun jij Joseph vragen of hij contact met mij wil opnemen? Of nee, wacht. Heeft hij eigenlijk een vriendin?' schreef ze in een dm naar hem.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Eerste plannen Stranger Things-toneelstuk onthuld

Noah bleek de hele situatie wel grappig te vinden en deelde een screenshot van het gesprek op TikTok. Doja kreeg dat onder ogen en was er natuurlijk niet blij mee. In een Instagram Live uitte ze haar ongenoegen over de hele situatie. "Oké, laten we er een beetje chill over zijn, want Noah is natuurlijk nog een kind. En wanneer je jong bent, maak je fouten. Je doet domme dingen. Ik weet daar alles van", vertelt ze. "Ik heb ook de nodige fouten gemaakt en daar heb ik van geleerd."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Metallica-klassieker populair na finale Stranger Things

Het lijkt dan ook dat ze begrip kan opbrengen voor de situatie, maar dit blijkt toch niet helemaal het geval te zijn. "Dat Noah dit heeft gedaan, een privégesprek tussen ons heeft gepost, is echt ongelofelijk sociaal onbewust en sneu. Dit is echt borderline-slangenshit, wezelshit. Ik dacht dat hij er chill mee om zou gaan en vervolgens deelde hij informatie waarbij ik mij absoluut niet comfortabel voelde."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Stranger Things-ster viel ruim 36 kilo af voor vierde seizoen

Zowel Noah als Joseph heeft niet op de video van Doja Cat gereageerd.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!