Peter Gillis Beeld © ANP

Peter Gillis showt trots gewichtsverlies: 'Alweer 18 kilo afgevallen'

8 juli 2022 17:08

Nadat Peter Gillis (60) begin dit jaar in het ziekenhuis belandde, besloot hij het roer drastisch om te gooien. De realityster is gezonder gaan eten, sport met regelmaat én loopt bij een diëtist. Dat dit zijn vruchten afwerpt, blijkt wel uit een kiekje dat hij vandaag op Isntagram deelde.

Op de foto is namelijk een duidelijk slankere Peter te zien.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Explosie tijdens barbecue op vakantiepark Peter Gillis, slachtoffer in ziekenhuis

Peter poseert voor de foto met een gigantische pot augurk. 'Hatseflats!' schrijft hij bij de foto. 'Ik ben inmiddels alweer 18 kilo afgevallen. De kilo's vliegen eraf dankzij mijn suikervrije dieet! En als ik even zin heb in een gezonde snack? Dan pak ik er gewoon een pot augurken bij! Geen paniek; natuurlijk niet het formaat dat ik hier in m'n handen heb.'

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Peter Gillis moet boete van 250.000 euro betalen

Peter kreeg een tijdje geleden een echte wake-upcall toen hij met spoed naar het ziekenhuis gebracht moest worden. "Ze dachten aan een hersenbloeding, tia of beroerte, maar de hersenscan was goed. Het bleek dat mijn suiker te hoog was", vertelde hij destijds aan het ED. Voor Peter een belangrijke reden om het roer om te gooien en er een gezondere levensstijl op na te houden.

Peter Gillis blikt terug op ziekenhuisopname: 'Lag in suikercoma'

02:31

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!