Mick Jagger Beeld © ANP

Mick Jagger bedankt Nederland opnieuw voor 'geweldige show'

10 juli 2022 09:12

Mick Jagger (78) heeft op Twitter nog eenmaal teruggekeken op het concert dat The Rolling Stones donderdag gaven in de Johan Cruijff Arena. 'Dag, Holland, dank voor de geweldige show!' schrijft hij op zijn eigen Twitter-account. De zanger plaatst een foto van zichzelf erbij, voor het doek Portret van Jan Six van Rembrandt. Het doek van de mecenas van de kunstenaar is te zien in de Collectie Six in Amsterdam.

Eerder bedankten de oude rockers de fans ook al via hun officiële account van de Stones op Twitter. Het concert stond eigenlijk op 13 juni gepland, maar werd uitgesteld omdat leadzanger Mick Jagger corona had. Het was de eerste keer in vijf jaar dat The Stones in Nederland waren.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Mick Jagger blij dat fans 'niet bij Frans Bauer' zijn

De zanger had zich overduidelijk ingelezen in het Nederlandse nieuws. Zo zei hij aan het begin van het concert in het Nederlands dat hij blij was dat zijn fans donderdagavond in de ArenA waren en niet bij een concert van Frans Bauer. Daarmee verwees hij naar een filmpje van een teleurgestelde fan die vol emotie reageerde, nadat de show werd geannuleerd toen Mick vlak voor het concert positief testte op corona. "Ik ga voortaan naar Frans Bauer, die is altijd gezond", klonk het toen.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Mick Jagger blijft tijdens corona-isolatie in Nederland

De Stones treden maandag op in Brussel. Ter ere van dit heuglijke feit draagt Manneken Pis dit weekend een Rolling Stones-outfit.

Bridget eerder terug van vakantie voor Stones: 'Dat ik dit nog nog mag meemaken!'

03:09

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!