Beeld © Instagram @christine_brownsw

Christine uit Sister Wives werd 'gek' toen ze hoorde over tweeling

11 juli 2022 11:08

Na haar relatiebreuk met Kody Brown (52) heeft Christine Brown (49) het niet bepaald gemakkelijk gehad, maar gelukkig heeft ze nog genoeg leuke dingen om naar uit te kijken. Zo is haar dochter Mykelti momenteel in verwachting van een tweeling. Aan TLC vertelt Christine over de bijzondere zwangerschapsaankondiging van haar dochter en waarom ze er in eerste instantie niet blij mee was.

"Ik heb er zoveel zin in"

De breuk tussen Christine en Kody werd natuurlijk breed uitgemeten in Sister Wives. In seizoen 16 was te zien hoe Christine er alles aan deed om haar huwelijk met Kody te redden, maar het gebrek aan intimiteit van zijn kant was voor Christine uiteindelijk de druppel die de emmer deed overlopen, waarna ze besloot bij hem weg te gaan. De zes kinderen van het stel kozen al snel de kant van hun moeder en met name Mykelti week geen moment van haar zijde.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Sister Wives-fans opgelet: Christine Brown krijgt haar eigen kookshow

In het nieuwe seizoen van Sister Wives is dan ook te zien dat het inmiddels een stuk beter met Christine gaat. Ze geniet met volle teugen van Avalon, het dochtertje van Mykelti en haar man Tony en kreeg nog niet zo lang geleden leuk babynieuws te horen. Mykelti en Tony verwachten namelijk een tweeling. Aan TLC vertelt Christine dat ze in eerste instantie helemaal gek werd, omdat de twee besloten eerst een grap met haar uit te halen.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Robyn uit Sister Wives wil scheiding Christine en Kody niet accepteren

Volgens Christine liet Mykelti weten dat ze iets serieus met haar moeder te bespreken had, waarna ze aankondigde weer terug te verhuizen naar Arizona. Voor Christine kwam dit nieuws als een grote klap en ze barstte dan ook in huilen uit. Tony kon dit niet aanzien en besloot haar uiteindelijk maar te vertellen dat het een grapje was en dat het echte nieuws was dat er in december een tweeling aan zou komen. Met dit nieuws was Christine natuurlijk wel blij. "Ik heb er zoveel zin in", zo jubelt ze in de video. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Christine Brown uit Sister Wives wil geen 'liefdeloos' huwelijk met Kody

Krijg je geen genoeg van reality-tv? Luister dan de RTL Boulevard Reality Podcast:

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!