Maxime Meiland's vrijgezellenfeest Beeld © Instagram @maximemeiland

Maxime Meiland viert vrijgezellenfeest uitbundig in Amsterdam

11 juli 2022 14:32

Maxime Meiland (26) heeft dit weekend de bloemetjes buitengezet tijdens haar vrijgezellenfeest in Amsterdam. In de hoofdstad genoot ze met volle teugen van haar laatste momenten als ongehuwde vrouw.

"I save the day"

Op Instagram deelt ze foto's en video's van haar vrijgezellenfeest. De realityster vaart door de Amsterdamse grachten met haar vriendinnengroep. Eén van de video's laat zien hoe ze lekker toetert met een blaasinstrument. Hopelijk hoefden zij en de gasten na afloop geen blaastest van de politie te doen, want het gezelschap was flink aan het wijnen, wijnen, wijnen. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Maxime Meiland ten huwelijk gevraagd door Leroy

Na het boottochtje zijn ze vertrokken naar de kroeg waar Maxime luidkeels met het nummer 'I Save The Day' meeblèrde. Gehuld in een sluier en sjerp met de tekst bride to be had Maxime zichtbaar de tijd van haar leven. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Maxime Meiland wil kleine bruiloft: 'Geen toeters en bellen'

Maxime en haar Leroy trouwen binnenkort op een, voor de buitenwereld, nog onbekende dag en plek. Wel heeft de realityster voor onze camera onthult dat ze niet op het strand gaan trouwen. Alles over haar aanstaande huwelijk zie je in onderstaande video.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!