Maarten van Rossem en André Hazes Beeld © ANP

Maarten van Rossem: 'André moet in een psychiatrische inrichting'

11 juli 2022 14:57

Maarten van Rossem (78) heeft in zijn podcast een aantal stevige uitspraken gedaan over André Hazes (28). Zo vraagt de beroepsknorrepot zich af of het misschien een idee is dat André zich laat opnemen in een psychiatrische inrichting.

"Dan ben je toch knetter als je dat interessant vindt?"

Maarten vindt het namelijk allemaal nogal verwonderlijk, wat hij via juicekanalen hoort en leest over types als André. Naar aanleiding daarvan stelt het jurylid van De Slimste Mens de vraag of André misschien hulp moet zoeken. "Dat lijkt mij van wel. Maar hij speelt in deze wereld een prominente rol."

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Philip Freriks vertelt over bijzondere vriendschap met Maarten van Rossem

Hoewel Maarten er wel uitspraken over doet, zegt hij dat hij alle juice over de bekende Nederlanders totaal onzinnig vindt. "Het interesseert me totaal niks. Totaal nul. Iedereen mag van mij vreemdgaan totdat hij er ondersteboven van hangt. Wat kan het ons ook in godsnaam schelen dat Waylon vreemdgaat? Dan ben je toch knetter als je dat interessant vindt? Dan ben je toch niet goed snik?"

Waar Maarten wél plezier uit haalt, is jureren in De Slimste Mens. Maandagavond trapt alweer het twintigste seizoen van 's lands populairste kennisquiz af. Oud-winnaar Lisa Loeb deelt in de video hieronder wat het geheim achter winnen is in het spelprogramma.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Maarten van Rossem onthult waarom hij altijd zwart draagt in De Slimste Mens

Lisa Loeb deelt geheim achter winnen van De Slimste Mens

02:00

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!