Lesley Ex on the Beach Beeld © MTV/Ex on the Beach

EOTB-ster Lesley gebruikt na vijf keer chlamydia eindelijk condooms

12 juli 2022 11:18

Dat je nooit te oud bent om te leren, bewijst Lesley Versprille (25), bekend van 'Ex on the Beach: Double Dutch', wel. Na ontelbaar veel bedpartners gebruikt de realityster eindelijk condooms, zo onthult ze op Instagram.

"Eigenlijk bevalt het prima"

Een verstandige meid is op haar toekomst voorbereid. En aangezien Lesley niet veel verder lijkt te kijken dan met wie ze de nacht doorbrengt, heeft ze tegenwoordig condooms op zak. Als een volger haar tijdens een vragenrondje bezorgd vraagt of de realityster het wel veilig doet, komt ze met een geruststellend bericht. 'Het laatste half jaar wel', schrijft Lesley. 'Na vijf keer chlamydia heb ik er eindelijk van geleerd...'

Lesley is in de tussentijd tot vele inzichten gekomen. Zo vindt ze seksen met een rubbertje helemaal niet vervelend en het blijkt ook nog eens beter voor haar gezondheid. 'Eigenlijk bevalt het prima, want ik krijg nu veel minder snel een blaasontsteking dan eerst.' 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Lesley verdient duizenden euro’s met OnlyFans: 'Help jongens'

Terwijl Lesley zich inmiddels schaart onder de oude garde van EOTB, is er op MTV een gloednieuw en ongekend ordinair seizoen van start gegaan. De hoofdrol is weggelegd voor Dekhengst Harrie, met wie Lesley naar eigen zeggen niet zoveel heeft. Ze houdt het liever bij haar vriendschap met haar ex-scharrel Dusty:

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Shani kritisch: 'Lesley is gewoon een wandelende soa'

Krijg je geen genoeg van reality-tv? Beluister dan de RTL Boulevard Reality Podcast op SpotifyApple Music of Google Podcasts.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!