Channah Koerten en Quentin Jarrett Beeld © ANP

Channah Koerten doet boekje open over contact met Quentin

12 juli 2022 13:27

De relatie tussen voormalig 'Ex On The Beach'-sterren Channah Koerten (27) en Quentin Jarrett (27) is op z'n zachtst uitgedrukt een rollercoaster. Nadat de twee meermaals uit elkaar gingen, geeft Channah in 'Grazia' een update over het contact tussen hen.

"We zullen er allebei alles aan doen om te zorgen dat Tiger en Rumi hun vader zoveel mogelijk zien"

Channah en Quentin hebben twee kinderen samen: dochtertje Rumi en zoontje Tiger. Het idee was om als gezin naar Curaçao te emigreren, maar na hun relatiebreuk besloot Quentin toch in Nederland te blijven omdat hij hier zijn eigen bedrijf heeft. Toch hebben de ex-geliefdes een mooi compromis gesloten. "De kids wonen gewoon bij mij, maar we gaan regelmatig terug en hij zal ook naar ons toe komen. We zullen er allebei alles aan doen om te zorgen dat Tiger en Rumi hun vader zoveel mogelijk zien." 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Channah emigreert zonder de vader van haar kinderen naar Curaçao

Ondanks dat de ouders een punt achter hun relatie hebben gezet, hebben ze toch fijn contact met elkaar. "Ik denk zelfs beter dan toen we nog samen waren. We hadden zo vaak ruzie", zegt Channah. Volgens haar was de breuk de juiste stap en grapt ze zelfs dat ze dit 'eerder hadden moeten doen'.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Channah kan Quentin niet loslaten: 'Wat moet ik nu zonder jou?'

In de tussentijd staat het liefdesleven van Channah niet stil. De reality-ster bevestigde in maart haar relatie met de 40-jarige oud-voetballer Orlando Smeekes. Toch lijkt dit sprookje zijn einde inmiddels te hebben genaderd, want eerder deze week verscheen Channah als 'single' tijdens een bootfeest op Curaçao. 

Channah: 'Quentin stond te bekken tijdens mijn zwangerschap'

01:03

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!