Jaimie Vaes Beeld © ANP

Jaimie Vaes draagt zorg voor zoontje Lío: 'Wel hulp van nanny'

13 juli 2022 11:49

Nu Jaimie Vaes (32) niet meer samen is met Lil Kleine (27) zorgt ze helemaal alleen voor hun driejarige zoontje Lío. Jaimie heeft wel de hulp ingeschakeld van een lieve nanny, verklapt ze in de nieuwste 'Grazia'. "Af en toe is het wel pittig, want naast het moeder zijn, heb ik ook een carrière, een groot sociaal leven en ik houd ook nog steeds heel erg van mezelf. Dus ik wil ook gewoon Jaimie zijn."

"Ik zou niet weten hoe ik het zonder haar zou moeten doen"

Het is op zijn zachtst gezegd een roerige tijd geweest voor Jaimie. Heel Nederland had het over haar relatie met Lil Kleine, wiens echte naam Jorik Scholten is en het geweld dat daarin plaatsvond. Inmiddels gaat het wel beter met Jaimie, vertelt ze aan Grazia. Ze voelt zich sterker en de tijd heeft haar helpen helen. Terug op oude kracht is ze nog niet helemaal, maar ze focust zich nu wel op de leukere dingen in het leven.

Haar rust heeft ze gevonden op het Spaanse eiland Ibiza, waar ze inmiddels samen met haar zoon Lío woont. De nanny helpt haar met het opvoeden van haar kind. "Ik zou niet weten hoe ik het zonder haar zou moeten doen, want ik heb geen opa en oma op Ibiza die kunnen bijspringen en vanaf de kant van zijn vader krijg ik ook geen hulp", zegt Jaimie. Ondertussen denkt ze ook nog aan haar eigen tijd, wat ze 'flink schakelen' noemt. "Maar met een beetje hulp kom ik er wel. En het is natuurlijk ook fijn om Lío bij me te hebben. Het is zo’n lekker ventje, en ik ben echt trots op hem!"

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Jaimie Vaes teleurgesteld in Lil Kleine na aantreffen leeg huis

Wat Jaimie en Lío na de zomer gaan doen, dat weet ze nog niet. Ibiza vindt ze een heerlijke plek om te overwinteren, maar daarna wil ze wellicht gaan reizen, nog voordat Lío leerplichtig wordt. "Dan moet ik wel een plek voor hem creëren die iets stabieler is. Ik vind dat best lastig, want ik ben een vrije vogel."

En een nieuwe liefde? Die heeft Jaimie nog niet, ook al werd ze laatst in verband gebracht met een knappe man met wie ze veel tijd doorbracht. "Dat was een heel lieve vriend van mij; mijn beste vrienden omringen me de hele tijd. Er komt heus weleens wat leuks voorbij, maar ik houd het nog af. Ik vind het wel even lekker om deze zomer te ontdekken wat er voor mij alleen in het verschiet ligt. Even geen verantwoording af hoeven te leggen aan iemand anders."

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Jaimie Vaes zet streep door Lil Kleine en laat tattoo verwijderen

Jaimie is klaar met Lil Kleine: 'Mag alimentatie in zijn hol stoppen'

01:45

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!