Jenelle Evans Beeld © Getty Images

Teen Mom-ster Jenelle Evans uit airbnb gegooid om OnlyFans-praktijken

13 juli 2022 12:32

Jenelle Evans (30), bekend uit 'Teen Mom', en haar partner David Eason zijn uit een Airbnb-woning gezet, omdat de twee daar expliciete content op zouden hebben genomen voor hun OnlyFans-account.

"Social media is verschrikkelijk"

Iemand die het op Jenelle gemunt heeft, heeft ervoor gezorgd dat de vakantie van Jenelle en David een stukje korter is geworden. Degene zou de eigenaar van de woning waar Jenelle verbleef hebben gecontacteerd en gezegd dat die gebruikt werd om expliciete content te maken voor OnlyFans, een website waar mensen vaak intieme beelden van zichzelf laten zien tegen betaling.

Jenelle is er goed ziek van. In een statement op Facebook schrijft ze dat ze helemaal klaar is met haar online haters. "Om die reden zal ik geen foto's meer van mijn kinderen delen, voor hun eigen veiligheid. "Social media is verschrikkelijk." Ook is Jenelle helemaal klaar met Airbnb. "Huur daar geen verblijven."

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Jenelle uit Teen Mom en man onder vuur vanwege ‘pesten’ dochter

Jenelle maakte in mei bekend dat ze ook te zien is op OnlyFans. En hoewel mensen misschien verwachten dat ze daar behoorlijk pikante plaatjes deelt, is dat niet het geval. Althans, pornografisch is het niet. Wel bloot. Op het account van haar partner is echter wél expliciete content te zien. Maar die content maken in een Airbnb-woning, dat gaat niet meer gebeuren.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Jenelle uit Teen Mom heeft 11-jarige zoon weer terug in huis