Cameron Diaz Beeld © ANP

Cameron Diaz na acht jaar weer in film te zien: 'Ik ga ervoor'

13 juli 2022 13:13

Cameron Diaz (49) miste het acteren tijdens haar achtjarige pauze, vertelt de Amerikaanse actrice aan tv-zender CBS. "Films maken vergt een bepaalde kunst, die heel erg leuk is om uit te oefenen". Maar het acteren behoeft ook een bepaalde levensstijl waar je klaar voor moet zijn, zegt Diaz.

"Iedereen heeft maar honderd procent om te geven en je moet erover nadenken hoe je die honderd procent verdeelt"

De actrice speelde voor het laatst in de remake van Annie in 2014, maar verschijnt binnenkort in de nieuwe film Back in Action. Ze stopte met acteren om zich op andere zaken te richten, vertelde ze in een eerder interview. In haar acteerpauze trouwde ze met haar man Benji Madden en kregen zij en haar man een dochter, genaamd Raddix.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Gepensioneerde Cameron Diaz gaat toch acteren in nieuwe Netflixfilm

Weer gaan acteren betekent een balans zoeken tussen haar leven als moeder en haar werk. "Iedereen heeft maar honderd procent om te geven en je moet erover nadenken hoe je die honderd procent verdeelt", zei de Charlie's Angels-actrice.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Cameron Diaz verkiest haar dochter boven carrière als actrice

Oud-collega Jamie Foxx, met wie Diaz ook in de Annie-remake speelde, heeft haar 'overgehaald' om in de nieuwe Netflix-film Back in Action te spelen, schreef entertainmentblad People eerder. "Toen dit project langskwam en ze werd overgehaald door Jamie Foxx, die ze al jaren kent en met wie ze al jaren heeft samengewerkt, besloot ze ervoor te gaan", zei een bron tegen het blad. Ook haar man Madden zou haar hebben aangespoord om weer aan het werk te gaan, meldt People. Hij zou dan ook 'heel blij' voor haar zijn dat ze weer aan de slag gaat.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!