Sister Wives Beeld © Getty Images

Janelle uit Sister Wives neemt drastische beslissing

13 juli 2022 16:48

Janelle Brown (53), bekend van de TLC-serie 'Sister Wives', ziet het even niet meer zitten. Ze heeft besloten om haar camper vaarwel te zeggen en met haar gezin in een huis te trekken.

"Savannah had moeite met de camper"

De Browns leven sinds 2018 op een stuk land in Arizona na hun verhuizing vanuit Las Vegas. Man Kody wilde in eerste instantie één groot huis laten bouwen voor zijn gezinnen, maar daar stemden de vrouwen tegen. Liever wilden zij een eigen plek op de Coyote Pass hebben. Maar leven in een camper gaat Savannah, de puberdochter van Janelle en Kody, dit jaar te ver.

"Savannah had moeite met de camper", legt Janelle uit op Instagram. "Vorig jaar was ze een trooper, maar dit jaar zei ze: 'Mam, ik kan dit echt niet.' Ze gaat haar laatste jaar op de middelbare school in." Naast haar 17-jarige dochter heeft Janelle met Kody meer kinderen: Garrison, Logan, Hunter, Madison en Gabriel. In totaal heeft Kody bij zijn verschillende vrouwen negentien kinderen.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Christine Brown uit Sister Wives wil geen 'liefdeloos' huwelijk met Kody

De relatie van Kody met zijn vrouwen ligt onder een vergrootglas na zijn scheiding van Christine vorig jaar november. De geruchten gingen dat Janelle, Meri en Robyn op de hoogte waren van de breuk en overwogen om dezelfde keuze te maken. Vooral Janelle, die sinds 1993 'spiritueel getrouwd' is met Kody, is close met Christine. Door de scheiding zou Kody bang zijn dat zij hem zou verlaten. Vooralsnog lijkt daar (nog) geen sprake van. 

Christine was in één van de afleveringen open over de reden achter de breuk. "Mijn hart breekt wanneer ik aan hun huwelijk denk", zegt Christine. "Ik wil dat niet en ik wil niet in een liefdeloos huwelijk zitten. Ik zou niet zo’n toekomst willen." Christine vertelt ook dat ze niet weet of Meri het eigenlijk wel oké vindt dat er geen fysiek contact en romantiek meer is tussen haar en Kody. "Ik denk dat zij er beter mee om kan gaan, denk ik." Maar onder meer daardoor hangt de relatie tussen Kody en Meri ook aan een zijden draadje.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!