Bram Krikke, Peter en Mark Gillis Beeld © Instagram @bram.krikke

Hilarisch: Bram Krikke neemt een loopje met Peter Gillis

14 juli 2022 11:36

Het veelbesproken loopje van Peter Gillis (60) over zijn vakantiepark(en) is inmiddels net zo berucht als zijn uitspraak 'hatseflats'. Maar de ondernemer blijkt niet de enige te zijn die deze manier van lopen onder de knie heeft.

"Ik wil dit loopje ook"

Hoewel bijna elke seconde uit de realityserie rondom de familie Gillis noemenswaardigs is - en dat is best knap, want in feite gebeurt er precies niks - gaat Twitter elke week weer los op het ietwat uitgesproken loopje van de pater familias.

Bram Krikke denkt: wat die Peter kan, kan (en wil) ik ook. Wat resulteert in een hilarisch filmpje met in de hoofdrol niemand minder dan Peter Gillis en zijn zoon, Mark. Inclusief bijpassende hoed loopt het drietal over het terrein van Prinsenbeek - vanzelfsprekend met één hand in de zak - de boel te controleren. Bram wordt helemaal opgenomen door de familie, maar als Peter en Mark het kantoor binnenlopen, staat de radio-dj voor een dichte deur. Tot zover de gastvriendelijkheid.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Gemeente besluit over paar weken over dwangsom Peter Gillis

Onder de post reageren bekende vrienden van Bram massaal op het komische filmpje. Sam Hoogland, Mart Hoogkamer, Rámon Verkoeijen. Amijé Roos van der Laan, Tom van der Weerd en nog meer dan 15.000 mensen geven de video een dikke like. 'Uitgespeeld', schrijft radio-dj Jordi Warners.

De video is een droom die uitkomt voor Bram: de Qmusic-dj deelde een paar weken terug namelijk al een fragment van een wandelende Peter met daarbij de tekst: 'Ik wil dit loopje ook.'

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Peter Gillis onthult: 'Dwangsom 250.000 euro niet betaald'

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!