Dave Roelvink Beeld © ANP

Alles gaat fout op de vakantie van Dave Roelvink: 'Wat is dit voor zooitje?'

15 juli 2022 11:00

De familie Roelvink is op vakantie en dat hebben we allemaal geweten, want we worden iedere dag gebombardeerd met hun vakantie-activiteiten. Gisteravond ging het echter mis aan de Costa del Sol. Roelvink-telg Dave (28) doet verslag van de avond op zijn Instagram Stories.

"Ik sta met mijn hele teringzooi op straat"

Dave en zijn gezin zijn samen met vader Dries Roelvink en zijn vriendin in Marbella. Een paar drankjes, paella's en dansjes verder besluiten Dave en de aanhang terug naar het hotel te gaan. Maar dat ging toch anders dan gepland. Eenmaal aangekomen bij de auto blijkt namelijk een van de banden lek te zijn. Na een avond vol luxe staan ze nu met autopech aan de kant. "Hoe krijg je het voor elkaar", moppert Dries. 'Hele avond als koning gezeten, staan we dan', schrijft Dave onder de video. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Dave Roelvink 'in de nesten' na mislukte knipbeurt: 'Zie er niet uit'

Gelukkig kan Dave er nog hard om lachen en besluit - tot de wegenwacht er is - weer terug de club in te gaan. Toen ze er eenmaal waren, stond er nog een tegenslag op hen te wachten. "Komt er een wegenwacht, zonder band! (...) Wat is dit voor zooitje, ouwe", giert Dave het uit. Omdat de auto wordt meegenomen, moet Dave al zijn spullen uit het voertuig halen. "Kijk dan, ik sta met mijn hele teringzooi op straat", zegt hij over zijn inboedel bestaande uit een plastic kinderbadje, kinderzitje en kinderwagen van zijn baby Dean. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Dave Roelvink heeft grootse plannen voor toekomst van zijn zoon

Na een taxirit terug naar het hotel krijgt Dave voor de derde keer te maken met een tegenvaller: "Komen we bij ons appartement aan, is het slot eruit gap. We kunnen niet naar binnen. Wat een zooitje." 

Hoor er alles over in de video hieronder.

Roelvinkjes met autopech aan de kant in Spanje: 'Staan we dan'

02:09