Chris Evans

Chris Evans 'enorm gefocust' om partner te vinden

18 juli 2022 00:01

Chris Evans is wel een beetje klaar met het vrijgezellenleven. De 41-jarige acteur is 'enorm gefocust' op het vinden van een partner, zo vertelt hij in een interview met Shondaland over zijn nieuwe film 'The Gray Man'.

"Maar ook in dit wereldje is het vinden van een levenspartner enorm eng, onzeker en twijfelachtig"

In The Gray Man speelt Chris een sluipmoordenaar die obsessief op zoek is naar zijn doelwit. Wanneer de interviewer hem vraagt of Chris ook wel eens zo hard ergens naar op zoek is geweest, heeft hij daar direct een antwoord op. "Het antwoord daarop zou zijn dat ik enorm gefocust ben op het vinden van een partner. Iemand met wie ik mijn leven kan delen."

De acteur zegt dat het moeilijk is om een relatie te krijgen in Hollywood. "Kijk, ik hou van wat ik doe. Het is geweldig, ik geef alles. Maar ook in dit wereldje is het vinden van een levenspartner enorm eng, onzeker en twijfelachtig", aldus de acteur. "Dus ja, ik denk dat dat is waarnaar ik op zoek ben."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Chris Hemsworth feliciteert 'verkeerde' Chris Evans

Chris had tot maart 2018 een relatie met actrice Jenny Slate. De twee leerden elkaar kennen op de set van de film Gifted (2017).

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!