Leah Messer en haar vriend Jaylan Beeld © Instagram @leahmesser

Teen Mom-fans weten het zeker: Leah is zwanger van nieuwe vriend

18 juli 2022 11:54

Het is nauwelijks meer bij te houden hoeveel 'Teen Mom'-kindjes er inmiddels rondlopen. Maar dat aantal zou binnenkort nog een beetje kunnen groeien, als we de fans van Leah Messer (30) moeten geloven. De realityster zou namelijk in verwachting zijn van haar vierde kindje en eerste baby met haar vriend Jaylan (25).

"Ik voel het aan m'n water"

De geruchten gaan al een tijdje rond: Leah is zwanger van haar vierde kindje. Althans, daar zijn haar fans van overtuigd. De Teen Mom-ster is op vakantie met haar dochters Aleeah, Aliannah (12), Adalynn (9), haar vriend Jaylan en zijn familie. Op een vakantiekiekje heeft ze een tasje om haar middel, wat de speculatie alleen maar meer opvoert. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Teen Mom-ster Jenelle Evans uit airbnb gegooid om OnlyFans-praktijken

Leahs volgers denken al sinds de jaarwisseling dat ze in verwachting is. Toen dachten ze een 'buikje' te spotten bij de realityster bij een foto van haarzelf en Jaylan. Daarna gaf ze in een interview met Page Six aan een 'grootse toekomst' met Jaylan voor zich te zien, wat nog meer olie op het vuur gooide.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Ex van Teen Mom-ster vlak na geboorte zoontje overleden

Maar wat de grootste hint was op Leahs zwangerschap, was haar verjaardagsinterview met Jaylan afgelopen april. Daarin zei Jaylan dat 2022 'het beste jaar ooit' ging worden. "Ik voel het aan m'n water", reageerde Leah, terwijl ze over haar buik wreef. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Teen Mom-ster Farrah Abraham stelt nieuwe vriend voor

Leah wil vooralsnog niet bevestigen dat er een kleine op komst is, maar heeft in eerdere interviews wel aangegeven open te staan voor een huwelijk en 'misschien baby's eraan toe te voegen'. 

Krijg je geen genoeg van reality? Luister dan de RTL Boulevard Reality Podcast:

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!