Beeld © ANP

Roxeanne Hazes: 'Fender heeft een bijzondere band met mijn vader'

19 juli 2022 19:29

Hoewel Fender (4), het zoontje van Roxeanne Hazes (29) en Erik Zwennes, zijn opa nooit levend heeft meegemaakt, heeft hij volgens Roxeanne wel degelijk een bijzondere band met hem. In de podcast 'Vad3r' van Pepijn Lanen (39) en zijn vrouw Coco vertelt ze over de opvallende gelijkenissen tussen de twee én de levensles die ze Fender zou willen meegeven.

"Laat hem maar lekker zijn wie hij wil zijn"

Volgens Roxeanne lijkt de kleine Fender helemaal niet zo erg op haar of Erik, maar des te meer op zijn opa, André Hazes. "Mijn vader was een heel charmante man. Heel erg sociaal. Iedereen vond hem grappig en eerlijk en dat merk ik op bij mijn kind."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Erik Zwennes was enorme steun voor Roxeanne Hazes na miskraam

Roxeanne was naar eigen zeggen vroeger meer iemand die de kat uit de boom keek, maar daar merkt ze bij Fender helemaal niks van. "We hebben een kind dat supersociaal is en dat op iedereen afstapt en praatjes maakt. Hij durft de kamer echt op te eisen en dat vind ik heel grappig om te zien, want dat herken ik niet zozeer van mezelf."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Zoon Roxeanne Hazes reageert vol ongeloof op Disneyland-uitje

Roxeanne en Erik leggen uit dat ze Fender nog helemaal niet zo bewust hebben gemaakt van het feit dat zijn opa heel beroemd is, maar dat hij dit zelf al heeft opgepikt. "Hij heeft al best wel jong een heel bijzondere band met mijn vader. Als hij een plaatje ziet van hem dan spreekt hij mensen aan en zegt hij: 'Dat is mijn opa'."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

'Roxeanne Hazes kan alsnog als getuige worden opgeroepen'

Volgens Roxeanne was haar vader vroeger al erg modern en wil ze dat ook aan Fender meegeven. "Ik weet dat ik interesse kreeg in de liefde, dat waren dan jongens en meisjes. En dan zei mijn vader: 'Ik denk dat mijn dochter gewoon met een meisje thuiskomt'. Met de kennis van nu vind ik dat heel modern. Hij stimuleerde ons in alles, als je maar happy bent dan komt de rest vanzelf. Dat wil ik Fender ook meegeven, laat hem maar lekker zijn wie hij wil zijn.'"

Check hier de hele aflevering van de podcast met Roxeanne Hazes en Erik Zwennes:

 

 

Roxeanne ziet veel van vader in Fender terug

01:54

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!