Chantal Janzen Beeld © ANP

Chantal Janzen doet poging tot flirten en faalt

20 juli 2022 18:06

Chantal Janzen heeft het eigenlijk helemaal niet nodig, want de mannen liggen haar waarschijnlijk voor het oprapen. Tenslotte is ze al jaren dolgelukkig met haar man Marco, maar in de nieuwste '&C' wil ze hier toch nog wat over kwijt: flirten. De 43-jarige presentatrice kan er - naar eigen zeggen - namelijk helemaal niets van en schrijft hier een column over.

"Ik denk dat ik in heel mijn leven nog nooit bewust met iemand heb geflirt"

Na al die jaren dringt het ineens tot Chantal door: 'Ik denk dat ik in heel mijn leven nog nooit bewust met iemand heb geflirt.’ Om die reden besluit ze het toch nog even te proberen bij haar eigen man Marco, want dat durft ze nog wel, legt ze uit. Terwijl Marco met hun zoontje Bobby aan het spelen was, besloot Chantal haar poging te wagen. 'Ik stond wat op te ruimen en terwijl ik dat deed, keek ik hem dus aan op mijn allerzwoelst. Althans, dat was het idee. Ja, hij keek terug, maar dan niet op de manier die ik verwacht had.' 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Chantal Janzen en man Marco verwikkeld in huishoudelijke strijd

Volgens de presentatrice keek haar man 'verward' terug en hij was zeker niet de enige. 'Bobby volgde zijn blik, keek me even aan en zei toen: ‘Mama, wat heb je met je oog?’ Waarna Marco keihard begon te lachen, Bobby geïrriteerd raakte en ik een illusie armer de vaatwasser maar ging inruimen.' Chantal omschrijft het als een mislukte poging en legt uit dat flirten een soort 'kunstvorm' is die ze überhaupt niet ambieert. 'Simpelweg omdat ik niemand wíl versieren', schrijft ze stellig.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Erica Meiland afgeknapt op Chantal Janzen: 'Kraamt onzin uit'

Toch doet Chantal aan een andere vorm van flirten, namelijk: bewonderen. 'En als ik dan al een bewonderende blik op iemand werp, is dat eigenlijk altijd op mensen in wie ik iets leuks, goeds of moois zie. Al denk ik niet dat dat flirten is. Het is meer bewondering uiten voor iemands uitstraling, kleding, humor, handdruk, wat dan ook.' 

Voor wie Chantal vooral bewondering heeft, is haar zoontje Bobby. Ondanks dat hij soms het 'buitenbeentje' is in hun samengestelde gezin. Meer hierover is te zien in de video hieronder. 

Chantals Bobby is buitenbeentje in gezin: 'Heftig maar fantastisch'

00:46

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!