Mart Hoogkamer Beeld © ANP

Mart Hoogkamer weer opgeknapt en klaar voor het podium

20 juli 2022 18:08

Mart Hoogkamer (24) heeft al een aantal weken niet kunnen optreden vanwege ontstoken neusholtes. Niet alleen de zanger is teleurgesteld, maar ook zijn fans hebben zich hier meermaals negatief over uitgelaten. Gelukkig is er licht - en wellicht ook Bacardi - aan het einde van de tunnel, want Mart maakt het goed en gaat zelfs weer de bühne op.

"Zin om te gaan vlammen dit weekend"

Op Instagram deelt Mart een update met zijn volgers. Hij schrijft: 'Eindelijk opgeknapt.' Ook kunnen de fans hem snel weer gaan bewonderen, want hij vermeldt in hetzelfde berichtje dat hij dit weekend weer gaat optreden. 'Zin om te gaan vlammen.' 

Mart Hoogkamer Instagram Stories
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Mart Hoogkamer heeft bierclausule: 'Organisatie krijgt geld niet terug'

De zanger kwakkelt al een tijdje met zijn gezondheid en moest onlangs nog een optreden cancelen, tot groot ongenoegen van veel fans - die niet op de hoogte hiervan waren, omdat zijn platenmaatschappij was vergeten door te geven dat Mart ziek was. "Ik vind het sneu voor alle mensen die kaartjes gekocht hebben of me geboekt hebben, maar ook daar is een oplossing voor. Ik kom zeker weer terug. Ik ben geen jongen die zijn zakken probeert te vullen en dan niet komt", vertelde hij toen via een video op Instagram. Ook deelde hij een foto van zijn ontstoken neusholtes met al zijn volgers. 'Zingen is nu net zo moeilijk als op een akoestische gitaar spelen die vol zit met watten. Dat lukt niet en klinkt waardeloos', schreef hij hierbij. 

Miniatuurvoorbeeld

Kijk ook:

Mart Hoogkamer niet bang voor inbrekers: 'Wens ze succes'

Als het allemaal meezit, zal dus ook zijn onlangs aangekondigde theatertour Met een Lach en een Traan gewoon door kunnen gaan op 19 oktober. En dat is maar goed ook, want de zanger loopt veel geld mis door zijn ontstoken neusholtes. Zie hieronder in de video om hoeveel centen dat gaat. 

Dit loopt Mart Hoogkamer per week mis door ontstoken neusholtes

04:08

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!