Patty Brard Beeld © ANP

Patty Brard ontkent facelift: 'Waarom zou ik daarover liegen?'

23 juli 2022 11:48

Ze is 67 jaar, maar dat zou je Patty Brard niet bepaald geven. Misschien is dat meteen de reden waarom sommige mensen denken dat de beeldschone presentatrice onder het mes is gegaan. Volgens Patty is daar echter niets van waar. "Grote onzin", vertelt ze in de nieuwe 'LINDA.'.

"Zoek de nietjes maar"

Patty vertelt dat er 'constant wordt geroepen' dat ze zichzelf 'volspuit met fillers en botox' en een enkeling denkt zelfs dat ze een facelift heeft gehad. De presentatrice drukt al deze geruchten de kop in: "Zoek de nietjes maar, ik heb geen facelift ondergaan. Waarom zou ik daarover liegen?" Haar 'prominente jukbeenderen' zouden echter volgens menigeen het tegenovergestelde verraden. Ook daar heeft de diva iets op te zeggen: "Tja, daarvoor moet je bij mijn ouders zijn. Die heb ik geërfd, net als mijn goede genen.”

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Patty Brard bedankt persoon die haar te dik noemde

Toch geeft Patty toe dat ze niet vies is van een prikje botox op z'n tijd. "Maar hooguit eens per jaar." Patty's botoxdokter zou meer bezoekjes overigens niet eens toestaan, stelt ze. "Ik heb een kundig cosmetisch arts die niet klakkeloos lippen injecteert. Hij stuurt me gewoon weg als hij denkt dat ik meer opknap van een paar nachten goed doorslapen." Volgens Patty zijn er tenslotte andere schoonheidsrituelen die veel beter werken. "Ik geloof meer in laser, smeersels en hyaluronzuurbehandelingen dan in plastische chirurgie."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Patty Brard: 'Stuk zekerder over lichaam nu ik 35 kilo ben afgevallen'

Naast de gezichtsbehandelingen slikt Patty ook iedere dag een 'godsvermogen' aan vitamines en mineralen. Ook is de presentatrice er niet vies van om een stuk te reizen voor haar uiterlijk. "Ik rijd speciaal naar Duitsland voor de beste tandarts. Ik zie soms mensen met facings die wel legoblokjes lijken. Ik laat niet kloten aan mijn gebit en heb liever rechte witte tanden dan een nieuwe auto." Volgens de televisiepersoonlijkheid werkt ze er tenslotte hard voor om er goed uit te zien. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Patty Brard deelt foto van ziekenbezoek aan Gerard Joling

Wil jij ook van jouw rimpels af zonder onder het mes te gaan? Leco van Zadelhoff deelt dé gouden tip. 

Geen fan van botox en fillers? Met 'face taping' kom je toch nog van jouw rimpels af

04:48

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!