Suzan en Freek Beeld © ANP

Suzan & Freek kleden zich 'stiekem best vaak' als ANWB-koppel

21 juli 2022 16:37

Zeg je Suzan (30), dan zeg je automatisch Freek (29). De twee zijn een koppel, hebben zich onlangs verloofd én werken ook nog eens samen. En daar houdt het volgens Suzan niet bij op, de zangeres vertelt namelijk in een interview met '&C' dat ze zich ook regelmatig als een ANWB-koppel kleden.

"Er moet bij mij eerst wat alcohol in, maar dan begin ik vanzelf te geloven dat ik er wat van kan"

Suzan vertelt dat zij en Freek eigenlijk dezelfde stijl er op na houden als ze een 'clubavondje' hebben. "Ik hou niet zo van opgepimpt en in de steigers, dus in een club voel ik me vaak underdressed." Suzan gaat naar eigen zeggen vaak voor een 'jeans, sneakers en een feestelijke top'. "Een comfortabele outfit dus, maar niet oersaai. Bij Freek moet je soms wel meekijken, anders gaat hij gerust in een joggingpak op stap."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Suzan & Freek ook nog ieder hun eigen leven: 'Laten elkaar vrij'

Zo nu en dan maken de twee weleens een 'feestblunder'. Ze blijken namelijk niet alleen qua muziek en in de liefde op elkaar afgestemd te zijn, maar ook qua kleding. "Dan gaat Freek eerder en zie ik hem niet weggaan, en blijken we later allebei een zwart met wit gestreept shirt aan te hebben. We zijn al een stel en een duo en dan hebben we ook nog eens als een ANWB-koppel hetzelfde aan. Dit gebeurt stiekem best wel vaak."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Suzan & Freek droppen nieuwe single over 'friendzone-situatie'

En als je dan een avondje gaat clubben, dan moeten de voetjes natuurlijk wel van de vloer. Zowel Suzan als Freek blijken geen geboren dansers te zijn, maar halen er wel veel plezier uit. "Er moet bij mij eerst wat alcohol in, maar dan begin ik vanzelf te geloven dat ik er wat van kan. Eigenlijk wordt het dan steeds minder goed, maar dan denk ik dat het beter wordt", aldus Freek. "Als ik met vriendinnen ben, kan ik wel losgaan”, stelt Suzan. “Ik kan er geen klap van, maar dan voel ik me op mijn gemak. Maar als ik met mensen ben die heel goed kunnen dansen, voel ik me een houten paal. Dan hou ik het bij kletsen."

Binnenkort zullen die voetjes heus wel van de vloer gaan, want er staat een bruiloft gepland: 

De relatie van Suzan & Freek in vogelvlucht

01:49
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Suzan & Freek zetten volgende stap in relatie: 'Ze zei ja'

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!