Peter Gillis Beeld © ANP

Peter Gillis aangehouden na mishandeling vriendin Nicol, ontkent aantijgingen

22 juli 2022 12:25

'Massa is Kassa'-ster Peter Gillis (60) heeft een nacht in de cel doorgebracht nadat hij zijn vriendin Nicol zou hebben mishandeld. Bronnen bevestigen dat aan RTL Boulevard na berichtgeving van 'Shownieuws'.

"Er is onlangs een man van 60 aangehouden voor een mishandeling in Ommel"

Ook een woordvoerder van het OM laat weten dat er een man van 60 jaar is aangehouden voor mishandeling in Ommel. Of het om Peter gaat, kan het OM echter niet bevestigen. "De verdachte heeft korte tijd vastgezeten", wil de woordvoerder wel kwijt. Daarbij laat hij weten dat het incident heeft plaatsgevonden op 29 mei. De betreffende persoon zou rond 03.00 uur zijn opgepakt. "Verdachte heeft toen een nacht in de cel gezeten." De avond erna is deze verdachte vervolgens weer vrijgelaten. 

 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Peter Gillis onthult: 'Dwangsom 250.000 euro niet betaald'

Over het slachtoffer wil het OM alleen delen dat het om een vrouw gaat. "Over de wijze van mishandeling kunnen we niks zeggen, dat lichten we toe op de zitting." Ondanks dat de verdachte dus alweer is vrijgelaten, komt de zaak op 12 augustus voor de rechter. Er zou echter geen aangifte zijn gedaan, het OM kan ook uit eigen beweging iemand vervolgen.

RTL Boulevard heeft Peter en Nicol inmiddels gesproken. Zij ontkennen dat er mishandeling heeft plaatsgevonden. Het OM heeft volgens Peter niks gezegd en ook Nicol ontkent dat het om haar zou gaan.

Miniatuurvoorbeeld

Kijk ook:

Peter Gillis blikt terug op ziekenhuisopname: 'Lag in suikercoma'

Ook op hun eigen social media-kanalen reageren Peter en Nicol op het nieuws. Hiervoor gebruiken zij hun zelfbedachte 'mediacode'. 'Momenteel is er weer veel media-aandacht over ons. Daar kunnen we duidelijk over zijn: er klopt helemaal niets van. Code Rood dus!', schrijft Peter. Ook Nicole alarmeert code rood: 'Vandaag weer een heleboel media-aandacht over de verhalen over ons!'

Peter Gillis dreigt vergunningen voor vakantieparken te verliezen

03:34

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!