Nicolette van Dam en Bas Smit Beeld © ANP

Bas Smit en Nicolette van Dam genieten van droomvakantie

22 juli 2022 14:28

Nicolette van Dam (37) en Bas Smit (41) zijn in de wolken, want ze zijn gearriveerd op hun 'droomlocatie': de Bahama's. De kinderen zijn thuis in Nederland gebleven, dus het stel heeft genoeg tijd voor elkaar. Op Instagram delen ze maar al te graag kiekjes van hun vakantiebestemming én van hen samen.

"Wat een droom"

Bas kan vermoedelijk nog niet helemaal geloven dat hij op de Bahama's is. 'Wat een droom', schrijft hij onder zijn foto van Nicolette in bikini. Ook de presentatrice zelf deelt een zonnige selfie samen met haar vent in zee. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Bas Smit maakt waar kunstwerk van stamppot met appelmoes

Bij aankomst besluit het stel gelijk een stranddagje in te plannen. 

Nicolette van Dam

Op het Caraïbische eiland valt genoeg te doen. Zo besluiten de twee samen gezellig te gaan varen. Aan hun grote glimlach te zien, hebben ze het prima naar hun zin. 

Bas Smit en Nicolette van Dam
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Nicolette van Dam krijgt opmerkelijk verzoek op Instagram van fan

Een heuse white party kan natuurlijk ook niet missen tijdens een vakantie naar het buitenland. Het feest verandert aan het einde van de dag in een meezingavond. Ook Nicolette zingt mee, op het nummer 'Imagine' van John Lennon.

Nicolette van Dam
Nicolette van Dam

De twee dochters van Bas en Nicolette vermaken zich ook prima zonder hun ouders. Nicolette wordt tijdens hun kindvrije vakantie vooralsnog op de hoogte gehouden van wat ze allemaal uitspoken. 'Ach, dit is zo lief', schrijft ze bij een foto van haar twee meiden. 'Krijg deze foto van m'n vader die met de meisjes bij de Amsterdamse Zomer is.' 

Nicolette van Dam stories

Helemaal alleen zijn de twee tortelduifjes niet, want ook op vakantie maken ze nieuwe vrienden. Ook dit wordt vastgelegd voor hun volgers op Instagram.  

Nicolette van Dam, Bas Smit en vrienden

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!