Robin Williams Beeld © ANP

Zoon Robin Williams herdenkt overleden vader met wielerfoto

22 juli 2022 18:05

Zak Williams (39), de zoon van de overleden acteur Robin Williams, heeft zijn vader op Instagram herdacht met een foto van Robin in zijn wieleroutfit. In 2014 maakte de komiek en acteur op 63-jarige leeftijd een einde aan zijn leven.

"Ik zal je herinneren zoals je herinnerd wilde worden: in een wielrenpakje"

'Fijne 71e verjaardag, pap. Ik zal je herinneren zoals je herinnerd wilde worden: in een wielrenpakje', schrijft Zak bij een foto van zijn vader, gekleed in een wieleroutfit en met een racefiets aan zijn hand. "Ik mis je en zal altijd van je houden."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Kinderen Robin Williams staan stil bij zijn sterfdag

Robin was groot wielerfan. Hij had een uitgebreide collectie racefietsen en stond als fan regelmatig langs de route van de Tour de France. De acteur kreeg grote bekendheid door rollen in films als Mrs. Doubtfire, Dead Poets Society, Jumanji, Good Will Hunting en Good Morning, Vietnam.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Dochter Robin Williams vindt waardevolle herinneringen

Op 11 augustus 2014 maakte de politie bekend dat Robin dood was aangetroffen in zijn woning in Californië. Na jarenlange alcoholproblemen en depressies maakte de acteur zelf een einde aan zijn leven. Robin werkte tot vlak voor zijn dood nog, waardoor na zijn overlijden nog nieuwe films als Boulevard en Night at the Museum: Secret of the Tomb uitkwamen.