Rob Goossens en Halina Reijn Beeld © ANP

Halina Reijn na 'haat' van Rob Goossens: 'Woorden komen aan'

25 juli 2022 10:47

Het 'grapje' dat Rob Goossens (31) in 'De Slimste Mens' maakte over Halina Reijn en de uitspraken die hij daarna op Twitter over haar deed (46) zijn ook de actrice niet onopgemerkt gebleven. Halina heeft gereageerd op de woorden van Rob en zegt geschrokken te zijn.

"Vergeet nooit dat woorden kracht hebben en aankomen"

In De Slimste Mens vertelde Rob gekscherend dat hij een boek over opvoeden wilde schrijven. "Waarin je stap voor stap leert hoe je kind precies zo wordt als Halina. Met het idee dat je kind dan níet zo wordt als je alles omdraait", zei hij.

Later op Twitter gaf hij die woorden nog eens extra kracht bij. 'Het was gewoon een lange aanloop om mijn haat voor Halina Reijn met de wereld te delen. Alsof ik dat boek echt ga schrijven, kom nou toch.'

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Rob Goossens keert terug in de finaleweek van De Slimste Mens

De woorden zijn inmiddels ook op het netvlies van Halina verschenen, die daarom ook reageert. 'Ik las het ook. Je hebt het waarschijnlijk anders bedoeld en de context miste misschien in de artikelen, maar vergeet nooit dat woorden kracht hebben en aankomen.'

En wat vindt ze van Robs suggestie dat ze snel zou zijn weggelopen bij het bureau van Fallon? "Fallon heeft een bloeiend bedrijf waar ik in Nederland heel graag weer mee samen zou werken. Veel liefs."

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Rob Goossens beweert: 'Ik was niet aan het tijdrekken in De Slimste Mens-finale'

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!