Beeld © ANP

Jarige Connie Witteman deelt pikant kiekje met belangrijke boodschap

25 juli 2022 13:00

Er is er één jarig, hoera, hoera, dat kun je wel zien dat zijn Connie Witteman en haar twee meiden. Met een reeks pikante kiekjes viert de diva haar 71ste verjaardag - en hóe.

"Laat ons oppassen dat de ouderdom ons niet meer rimpels in de geest brengt dan op het gelaat"

Ze connie laten: meer dan een kanten beha en een nat, wit overhemd heeft Con niet om het lijf tijdens haar verjaardagsshoot in de Venetiaanse wateren. Daar viert Connie samen met haar geliefden haar verjaardag en de zomer. Om met haar positief de dag door te scheuren, heeft ze bij de foto's één van haar kenmerkende belangrijke boodschappen gedeeld.

'Laat ons oppassen dat de ouderdom ons niet meer rimpels in de geest brengt dan op het gelaat. Datgene wat men zijn tweede jeugd pleegt te noemen, is meestal zijn eerste ouderdom.' ... En anders is het niets wat een beetje botox kennelijk niet voor je kan oplossen. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Connie Witteman vindt nieuwe liefde in coffeeshop-oprichter

Het is fijn dat het leven van Connie weer in rustiger vaarwater is beland. Zo is ze weer terug op Instagram, nadat ze eerst haar account even stillegde vanwege de oorlog in Oekraïne, en heeft zelfs het bakje oploskoffie met Albert Verlinde, haar buurman die nogal vals uithaalde, gewerkt. Als kers op de taart heeft ze zelfs een nieuw bed en kofferset aangeschaft voor de nieuwe man in haar leven. In onderstaande video vertelt ze er uitgebreid over. 

Liefde Connie Witteman kwam onverwachts: 'Kennen elkaar 36 jaar'

02:20
Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Liefde Connie Witteman kwam onverwachts: 'Kennen elkaar 36 jaar'

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!