Glennis Grace Beeld © ANP

Glennis Grace woedend op Yvonne Coldeweijer na 'juice' over zoon

25 juli 2022 23:54

Glennis Grace (44) heeft via Instagram woedend gereageerd op een gerucht dat Yvonne Coldeweijer via haar juicekanaal de wereld inslingerde. De roddelvlogger meldde dat haar zoon zou zijn opgepakt door de politie, maar dit is volgens de zangeres absoluut niet waar.

"Ik ben woedend over dit nepnieuws en deze stemmingmakerij"

'@lifeofyvonne heeft net een video geplaatst waarin te zien zou zijn dat mijn zoon wordt opgepakt door de politie. Dit is niet waar!' benadrukt Glennis in haar Instagram Stories. 'Het is niet mijn zoon in de video en hij is niet opgepakt. Ik ben woedend over dit nepnieuws en deze stemmingmakerij en het laatste woord is hier nog niet over gezegd tegen Yvonne, maar ik laat dit aan mijn advocaten.'

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Ex Glennis Grace reageert op relatiebreuk: 'Wil in rust verwerken'

Yvonne had op het moment dat Glennis haar bericht online zette overigens al enkele uren eerder een rectificatie geplaatst nadat ze contact kreeg met de advocaat van de zoon van de zangeres. Het was overigens niet Yvonne zelf die in de video beweerde dat het de zoon van Glennis betrof, maar de man die het filmde. Zij verspreidde de video vervolgens. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Glennis Grace zegt Ladies of Soul nog niet helemaal vaarwel

Glennis en haar zoon raakten begin dit jaar betrokken bij een vechtpartij in een supermarkt. De twee moeten zich daarvoor in oktober voor de rechter verantwoorden.

Na het supermarktincident, gaven Glennis en haar zoon een opvallend optreden: 

Glennis Grace en zoon samen op het podium: 'Don't worry'

00:44

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!