Kate Moss en Mark Wahlberg Beeld © ANP

Kate Moss over beroemde topless shoot met Mark Wahlberg: 'Ik was bang'

26 juli 2022 17:38

In 1992 lanceerde Calvin Klein een prachtige campagne met Kate Moss (48) en Mark Wahlberg (51). Toentertijd waren de twee piepjong. Kate was net 18 en verscheen topless op de set. Ze kijkt er met een naar gevoel op terug, vertelt ze nu.

"Ik was jong en onschuldig"

"Ik heb er geen goede herinneringen aan", vertelt het model aan de radioshow Desert Island Discs van BBC Radio 4. "Hij was heel macho en het draaide allemaal om hem. Hij had een flinke entourage mee en ik was maar 'gewoon een modelletje'." 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Kate Moss doorbreekt stilte over haar Johnny Depp-getuigenis

Ze moest met haar ontblote bovenlichaam tegen zijn lichaam staan. "Ik voelde me geobjectiveerd, kwetsbaar en bang. Ik was jong en onschuldig. Dat is waar Calvin Klein van hield." Voorafgaand aan de shoot was ze al angstig en kreeg ze kalmeringsmiddel Valium voorgeschreven door een arts. "Ik heb me een week of twee slecht gevoeld. Ik kwam toen niet uit bed."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Zusje Kate Moss noemt zichzelf vol trots 'corona-superverspreider'

Mark wil bij People niet reageren op Kates uitspraken. In 2020 heeft hij zich al eens uitgelaten over de shoot. Hij zei toen: "Ik had toen een scherp randje. Ik zei niet zoveel. Maar ik heb haar toen wel gedag gezegd." 

Kate Moss en Mark Wahlberg

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!