Patty Brard Beeld © ANP

Patty Brard 'proost op het leven' op 93e verjaardag overleden moeder

27 juli 2022 11:33

Patty Brard (67) staat woensdag stil bij haar moeder, die ruim een jaar geleden overleed, nadat ze al geruime tijd aan de ziekte van Alzheimer leed. Zij zou woensdag 93 jaar zijn geworden.

"We branden vandaag allemaal een kaarsje voor je en proosten op het leven en de regie die je van bovenaf nog steeds stevig in handen hebt!"

"We branden vandaag allemaal een kaarsje voor je en proosten op het leven en de regie die je van bovenaf nog steeds stevig in handen hebt!", schrijft de presentatrice op Instagram. Daarbij deelt ze een foto van haar moeder. "Dank je wel lieve mama…voor alles!" Daarnaast deelt Patty een collage van foto's in haar Instagram Story, met onder meer foto's van haarzelf met haar moeder. "Lieve mama... je wordt elke dag nog zo gemist", staat daarbij.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Patty Brard ontkent facelift: 'Waarom zou ik daarover liegen?'

Patty stond ook in mei nog stil bij het verlies van haar moeder, toen precies een jaar geleden. "Vandaag precies een jaar geleden ging je bij ons weg…. wat had ik je vandaag nog graag om raad gevraagd, je hand nog even willen voelen, je nog 1 keer het allesomvattende "tsja"….willen horen zeggen, zo’n typisch Indische knuffel willen voelen!", schreef de presentatrice toen in een Instagrambericht. "We missen jou mama, nog elke dag!"

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Patty Brard: 'Stuk zekerder over lichaam nu ik 35 kilo ben afgevallen'

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!