Yvonne Coldeweijer Beeld © ANP

Yvonne Coldeweijer reageert op onjuiste berichtgeving zoon Glennis

27 juli 2022 13:24

Juicekanalen 'Life of Yvonne' en 'Reality FBI' hebben woensdagmiddag allebei een rectificatie geplaatst naar aanleiding van eerdere berichtgeving over de zoon van Glennis Grace. De bekende accounts hebben dit gedaan op verzoek van de advocaat van de zangeres. "Ik was zelf niet de persoon die zei dat het om de zoon van Glenda ging, maar de man in het filmpje zei dat", laat Yvonne weten aan RTL Boulevard.

"Ik heb het slechts gedeeld"

"Op 25 juli 2022 heb ik in een story op dit Instagramaccount (Life of Yvonne) een video geplaatst van een persoon die kennelijk door de politie werd aangehouden en heb daarbij zonder verificatie gesuggereerd dat dit de zoon van Glennis Grace was", schrijft Yvonne Coldeweijer van Life of Yvonne in een verklaring. "Dit bericht is onjuist en misleidend. De persoon in de video betreft iemand anders." Reality FBI plaatste min of meer hetzelfde bericht.

"Ik heb het slechts gedeeld. Eerst hadden ze gevraagd om het alleen te verwijderen, maar ik vond het zelf wel zo netjes om nog te rectificeren. Even later vonden ze het toch nog niet volledig genoeg", aldus Yvonne.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Glennis Grace woedend op Yvonne Coldeweijer na 'juice' over zoon

Kerem Canatan, de advocaat van Glennis Grace, laat desgevraagd aan het ANP weten dat de rectificaties op verzoek van hem en zijn cliënte zijn geplaatst.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Yvonne oog in oog met Robert ten Brink na verspreiden juice

Glennis Grace reageerde maandagavond via haar eigen Instagram-account al woest op berichtgeving van de juicekanalen. "Het is niet mijn zoon in de video en hij is niet opgepakt. Ik ben woedend over dit nepnieuws en deze stemmingmakerij en het laatste woord is hier nog niet over gezegd tegen Yvonne, maar ik laat dit aan mijn advocaten", meldde de zangeres. Yvonne had daarvoor al gerectificeerd, maar dat was volgens advocaat Canatan onvoldoende, omdat hieruit niet duidelijk werd dat het om onjuiste informatie zou gaan.

Yvonne moest al eens eerder rectificeren na verkeerde berichtgeving:

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!