Spice Girls Beeld © Getty Images

Goed nieuws! Spice Girls werken aan docu mét Victoria Beckham

27 juli 2022 18:44

De geruchten over een eventuele hereniging gaan al een tijdje rond en of het nou waar is of niet, één ding is wel bevestigd: Emma Bunton (46), Melanie Brown (47), Melanie Chisholm (48), Geri Halliwell (49) en ja, zelfs Victoria Beckham (48) komen met een documentaire over de Spice Girls.

"De regisseur en het hele concept van hoe dat werd opgenomen en gefilmd was echt, echt, echt, echt goed"

Voor het 25-jarig jubileum van Spiceworld hebben de meiden verschillende verrassingen in petto. Zo kroop Victoria Beckham opnieuw in haar rol als Posh Spice en zong ze het nummer 'Stop' terwijl haar man David Beckham dit legendarische moment vastlegde. Nu trakteren zij de fans op nog een echt cadeautje, want Melanie Brown bevestigde dat er een gloednieuwe Spice Girls-documentaire in de maak is.

Deze documentaire wordt gemaakt onder leiding van de veelgeprezen regisseur Jason Hehir. Hij is onder andere bekend van de met Emmy bekroonde Netflix-documentaire van Michael Jordan: The Last Dance. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Victoria Beckham blikt terug op bijzonder Spice Girls-optreden tijdens Olympische Spelen

Dit project wordt het eerste officiële tv-project van de Spice Girls sinds hun reünie-documentaire voor de BBC genaamd Giving You Everything uit 2007 en The Spice Girls Story: Viva Forever! Volgens Melanie is regisseur de aangewezen persoon voor dit project. Ze is zelf groot fan van de documentaire The Last Dance. "De regisseur en het hele concept van hoe dat werd opgenomen en gefilmd was echt, echt, echt, echt goed, dus we zullen onze eigen versie met hen maken."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

'Spice Girls bij concert 70-jarige regeringsjubileum Queen'

Haar mede-Spice Girl Melanie Chisholm liet eerder aan OK! magazine weten dat er 'de komende maanden' meer grote verrassingen te wachten staan rondom het 25-jarig jubileum. Wat dit precies is, is dus nog even afwachten... 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!