Chantal Janzen

Chantal Janzen geen fan van reclameslogan provincie Limburg

27 juli 2022 20:21

Chantal Janzen (43) is geen fan van 'Limburg, je zal er maar wonen', de reclameslogan van de provincie Limburg. In de podcast 'Darmstad FM' van actrice Tina de Bruin (46) verklapt de presentatrice deze week dat ze vooral negatieve associaties heeft bij de positief bedoelde promotionele uiting van de zuidelijke provincie.

"pff, je zal er maar wonen zeg"

"De reclameslogan van Limburg is 'Limburg, je zal er maar wonen'. Daar hebben ze met zijn allen heel lang op gezeten, er zijn ook mensen voor betaald van een reclamebureau", zegt Chantal, die ook snapt dat niet iedereen de slogan zo leest als zij. "Je kan bij het zien van zo'n groen landschap denken: oeh, je zal er maar wonen, wat fantastisch, maar ik associeer het toch met: pff, je zal er maar wonen zeg. Dat vind ik moeilijk."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Chantal Janzen doet poging tot flirten en faalt

In de podcast, waarin Tina wekelijks met een bekende gast praat over schaamte, vertelt Chantal dat ze zich behalve aan foute reclameslogans ook snel ergert aan spelfouten. Zo stuurt ze mensen die gekke fouten maken in een bericht op Instagram geregeld een berichtje om hen daarop te wijzen. "Ik vrees dat ik over twintig jaar zo'n bejaarde ben die elke instantie met een spelfout op de site gaat bellen of mailen."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Chantal Janzen verstopt 'ieder toilet' na nummer twee

Limburg staat misschien niet hoog op het lijstje van Chantal, maar Duitsland daarentegen wel. 

Dit is wat Chantal Janzen in Duitsland gaat doen

01:48

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!