Laurens van Leeuwen en Romee Strijd Beeld © Getty Images

Romee Strijd geeft zwangerschapsupdate: 'Begin me eindelijk beter te voelen'

28 juli 2022 17:38

Romee Strijd (27) keert na een paar maanden afwezigheid terug met op YouTube voor een betaalde samenwerking. Het model grijpt meteen de kans aan om haar volgers in de video bij te praten over haar tweede zwangerschap.

"Ik heb het gevoel dat ik tijdens deze zwangerschap moeite heb met warm eten"

Afgelopen mei maakte Romee bekend dat er gezinsuitbreiding op komst is. Sindsdien is het rustiger op de socialmediakanalen van het model en dat heeft een reden. Tijdens de eerste drie maanden van de zwangerschap heeft Romee wat werk betreft een stapje terug gedaan omdat ze zich 'verschrikkelijk' voelde. "Ik begin me eindelijk beter te voelen", vertelt het model in de video. 

Door de zwangerschap houdt ze er ook bijzondere eetgewoontes op na. "Ik heb het gevoel dat ik tijdens deze zwangerschap moeite heb met warm eten. Ik weet niet wat het is, maar groenten eten is moeilijk voor me."

Tekst loopt door onder de video. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Romee Strijd deelt geslacht tweede kindje met Instagram-volgers

Romee en haar verloofde Laurens van Leeuwen, de zoon van presentator Bert van Leeuwen, zijn al ouders van dochter Mint die in december 2020 geboren werd. In hun nieuwe woning is al rekening gehouden met eventuele gezinsuitbreiding: ze zijn onlangs in hun riante villa in Pijnacker getrokken. Bekijk hier een sneak peek van het huis. 

Twee jaar voor de zwangerschap van Mint kreeg Romee te horen dat ze PCOS (Polycysteus Ovarium Syndroom) heeft. Dat is een hormonale afwijking waarbij de eisprong vaak uitblijft. Op Instagram vertelde ze destijds over haar kinderwens met Laurens. Een groot gezin was hun droom. 

'Ik was zo bang dat het me nooit zou lukken omdat me verteld werd dat het moeilijker voor me zou zijn om zwanger te worden op natuurlijke wijze. Ik besloot mezelf te verdiepen in PCOS en kwam tot de conclusie dat ik niet de standaard vorm van PCOS had.'

Romee Strijd over modellenwerk: 'Werd niet meer ongesteld'

04:19

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!