Nicki Minaj Beeld © ANP

Nicki Minaj trakteert fans op eerste beelden docuserie

29 juli 2022 05:00

De zesdelige documentairereeks over Nicki Minaj (39) komt binnenkort uit. De rapper deelde donderdag de eerste beelden van de serie en schreef daarbij dat de docu eerder te zien zal zijn dan fans verwachten.

"Sommige dingen zijn zo persoonlijk, dat is best eng"

In de twee minuten durende clip zitten onder meer beelden uit de jonge jaren van de zangeres. Ze vertelt daarbij: "Niemand kan je leren hoe je een beroemde rapper moet zijn. Je leert dat door het te doen." Ze benadrukt dat vrouwelijke rappers in haar begintijd maar zelden echt succes hadden. "Ik heb altijd gevochten voor de meiden die nooit dachten dat zij het ook konden maken."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Nicki Minaj geeft toe: heb mijn billen vergroot met injecties

In de serie stelt Nicki dat de rapwereld 'nou eenmaal geen liefdevolle, loyale plek is'. "Mensen doen soms alsof dat wel zo is, maar dat is gewoon niet waar." Ze had het in het verleden als vrouw in de rapwereld zelfs zo zwaar, dat ze naar de verdovende middelen greep. "Ik kon daarmee de pijn verzachten, mezelf wijsmaken dat het oké was. Maar na elke high volgde er ook een low."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Nicki Minaj wil eigen documentaire en platenmaatschappij starten

In haar Instagrampost donderdag vertelt Nicki dat ze nog geen beslissing heeft genomen over waar de docureeks wordt uitgebracht. "Terwijl ik daarover nadenk, denk ik terug aan alles wat ik in deze docu heb gestopt. Sommige dingen zijn zo persoonlijk, dat is best eng. Het is iets dat je nooit eerder hebt gezien, dus het moet met de nodige zorg worden uitgebracht."

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!