Boer Jouke en Karlijn in Boer zoekt Vrouw Beeld © KRO-NCRV

Boer Jouke samen met Karlijn op liefdesvakantie in Kroatië

29 juli 2022 10:50

Nu de zoektocht naar de liefde erop zit voor boer Jouke (32) kan hij eindelijk reizen met zijn Karlijn. Na het 'Boer zoekt Vrouw'-avontuur moesten de twee hun relatie maandenlang onder de radar zien te houden. Nu kunnen ze samen de wijde wereld in. En dat doen ze, want momenteel zijn ze op liefdesvakantie in Kroatië.

Om hun relatie geheim te houden, gingen de tortelduifjes behoorlijk ver. Zo kwam Jouke op het geniale idee om zijn grote erf te omheinen met landbouwzeil, zodat ze privé van elkaar konden genieten. Karlijn droeg pruiken om niet herkend te worden. Nu het bekend is dat Karlijn het hart van de boer heeft gestolen, laten de twee er geen gras meer over groeien. Zo delen ze regelmatig romantische kiekjes van hen samen op Instagram. Boer Jouke deelt nu dus foto's van zijn vakantie met Karlijn met zijn volgers.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Boer Jouke en zijn Karlijn te zien in Onze Boerderij in Europa

Het is trouwens niet de eerste keer dat Karlijn en Jouke samen in het buitenland zijn. Voor het programma Onze Boerderij in Europa reisden de twee namelijk onder andere af naar Frankrijk. 'Fantastische roadtrip door Frankrijk en Jersey Island gehad!' deelde Jouke bij een aantal foto's van de trip. Het is nog niet bekend wanneer de aflevering met Jouke en Karlijn wordt uitgezonden.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

'Karlijn heeft de code van lompe boer Jouke gekraakt'

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!