Monica Geuze Beeld © ANP

Monica Geuze zoekt 'chique' plek voor erotische massage in Nederland

29 juli 2022 12:12

Monica Geuze (27) onthult in haar podcast met Kaj Gorgels (31), 'Geuze & Gorgels', dat ze op zoek is naar een erotische salon in Nederland. Ze hoopt dat de luisteraars haar van wat tips willen voorzien. Een vereiste: de tent moet wel 'chic' zijn.

"Een erotische koppelmassage lijkt me ook wel leuk"

Monica is al een tijdje gelukkig met Robbert, maar de vlogster staat er wel voor open om buiten de deur verwend te worden. Zo legt ze uit dat ze al een tijdje op zoek is naar een 'chique tent in Nederland waar je als vrouw een erotische massage kunt doen'. "Als ik erotische massages googel, dan kom ik toch op smerige dingetjes uit", legt ze teleurgesteld uit aan haar beste vriend Kaj. Tijdens haar massages wordt Monica namelijk regelmatig 'horny porny' en hoopt ze stiekem dat de masseur een happy ending in de aanbieding heeft. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Monica Geuze onthult wat ze aan haar gezicht heeft laten doen

Kaj kan meepraten over dit onderwerp, want hij en zijn vriendin Jessie Jazz hebben zich al eens onder handen laten nemen in een erotische salon. "Het was hartstikke gaaf. Het was heel leuk. Het waren twee dames en een van hen had echt skills." Toch kan de presentator Monica niet van tips voorzien, want dit arrangement heeft hij in het buitenland geboekt. Ook legt Kaj uit dat hij nooit in een 'nette salon' zou vragen om een happy ending, want dat lijkt hem 'ongemakkelijk'. Volgens de presentator weet je echter wel wanneer een salon deze extra diensten aanbiedt. "Als de vrouw op een gegeven moment rond de liezen gaat en een beetje de balletjes begint te toucheren. In een nette salon stoppen ze op tijd." 

Hoe zo'n massage precies in zijn werk gaat, daar laat Kaj zich niet verder over uit. Wel vertelt hij hoe zoiets op gang komt: "Op een gegeven moment krijg je een stijve dop en dan wordt ernaar gekeken. Dan heb je aan één oogopslag genoeg." Monica lijkt een erotische koppelmassage ook heel erg leuk. "Zwaar aan te raden", deelt Kaj. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Monica Geuze betrapt fietsendief op heterdaad

Of zo'n massage er wel in zit voor Monica en haar vriend is niet helemaal duidelijk. De twee zouden volgens juicekanalen in een vervelende situatie verkeren in hun relatie. Zo zou haar vriend zijn vreemdgegaan. Monica heeft zich tot op heden niet uitgelaten over deze geruchten. Een aantal maanden geleden gingen er op de juicekanalen nog verhalen rond over een relatiebreuk. Hier reageerde de presentatrice bij RTL Boulevard op. 

Monica Geuze geeft duidelijkheid over relatie: 'Lachen erom'

00:53

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!