Job en Esmee Beeld © Instagram @esmeecox

Esmee van Love Island vertelt de waarheid achter breuk met Job

31 juli 2022 13:54

Hun liefde leek onoverwinnelijk, maar toch besloten 'Love Island'-winnaars Job en Esmee afgelopen april een punt te zetten achter hun relatie. Hoewel het koppeltje altijd geheimzinnig deed over de reden daarvan, doet Esmee nu een boekje open.

"Ik ben er nooit zo heel erg open over geweest", vertelt Esmee in gesprek met RUMAG. "Voor mij was het gewoon heel erg pijnlijk allemaal. Dus ik wil er ook niet te veel over kwijt." Volgens de realityster is er 'niks concreets' gebeurd, maar zag Job het niet meer zitten. "Als je een relatie hebt, moet het wel van twee kanten komen. Dat kwam het op een gegeven moment niet meer."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Déze oud-deelnemers keren ook terug in de Love Island-villa

Voor Esmee was Job 'de ware'. Ze vertelt: "Wij kwamen terug en naar mijn idee... hij was het echt voor mij. Ik was echt heel erg verliefd op hem. Maar wij zijn echt in een soort sneltrein gestapt: heel snel gaan samenwonen, heel snel heel veel. En op een gegeven moment werd het gevoel van zijn kant minder." 

Esmee vertelt dat ze hebben geprobeerd hun relatie te redden, maar dat ze in het proces merkte dat ze niet langer zichzelf was: "Je wil dat het goedkomt, maar je gaat jezelf gedragen naar iemand die je denkt dat je partner wil. Ik raakte daardoor steeds een beetje meer Esmee kwijt."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Maakt voetballegende Michael Owen zijn opwachting in Love Island?

Hoewel de Love Island-winnaars elkaar na de breuk een tijdje niet gesproken hebben, is het inmiddels weer koek en ei tussen de twee. "Ik hou nog steeds van hem en gun hem het beste", aldus Esmee. "Natuurlijk mis ik hem, maar ik mis vooral de 'ons' die wij waren."

Vlak nadat Job en Esmee Love Island wonnen, sprak RTL Boulevard met het toen nog gelukkige liefdeskoppel over hun toekomstplannen. De aflevering van Love Check-up zie je hieronder terug.

Love Check-up: Job en Esmee hebben grote plannen voor toekomst

09:59

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!