Linda Hakeboom Beeld © Instagram @lindahakeboom

Linda Hakeboom geeft gezondheidsupdate: 'Kan weer meer prikkels aan'

29 juli 2022 17:23

De 36-jarige Linda Hakeboom, bij wie in 2020 borstkanker werd geconstateerd, voelt zich elke dag weer een beetje meer zichzelf. Hoewel er officieel geen kanker meer in haar lichaam te vinden is, is de documentairemaakster nog lang niet de oude. Dat laat ze weten in een update op Instagram.

"Ik ga naar de fysio en orthopeed, maar I guess dat het er gewoon allemaal bij hoort"

'Het gaat hartstikke goed, hoor. Ik mag een docu maken, een boek schrijven, meedoen met Het Perfecte Plaatje en ik geniet heel erg van de zomer', begint Linda haar bericht positief. Fysiek gaat het een 'soort van oké', laat ze weten. De creatieveling kan langzaam weer meer prikkels aan en heeft zelfs al een paar festivals gepakt.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Linda Hakeboom is schaamte voorbij sinds diagnose borstkanker: 'Je wil gewoon overleven'

Minder is dat het met haar schouder erg slecht gaat. Een jas aantrekken is volgens Linda al een hele (pijnlijke) opgave. 'Ik ga naar de fysio en orthopeed, maar I guess dat het er gewoon allemaal bij hoort... Er is ook niet níks gebeurd daar.'

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Linda Hakeboom opgelucht na goed nieuws: 'Geen kanker meer te zien'

Bij het bericht deelt Linda een aantal foto's van fotograaf Tom Cornelissen, gemaakt bij haar management op kantoor - dat in hartje Amsterdam ligt. Het had echter niet veel gescheeld of de prachtige kiekjes van Linda, met groeiende hairdo, hadden nooit het daglicht gezien.

De documentairemaakster deelt namelijk een leuk verhaal met haar volgers als afsluiting. Ze schrijft: 'Hij kwam het centrum niet in, omdat alles open lag en heeft toen ergens anders geparkeerd en een half uur met al zijn spullen door de stad gesjouwd... Noemen we dit een stoere, of noemen we dit een stoere?'

Linda Hakeboom over periode na kanker: 'Moet opnieuw leren leven'

02:54
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Linda Hakeboom liep met 'tikkende tijdbom' vanwege ontbreken familieband

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!