Video: Het intieme sprookjeshuwelijk van Maxime Meiland en Leroy

06:44

Exclusieve eerste beelden: Maxime Meiland en haar Leroy zijn getrouwd

30 juli 2022 14:49

Maxime Meiland (26) en haar liefje Leroy (30) zijn getrouwd. Vanmiddag zeiden zij het ja-woord in kasteel Oud Poelgeest in Oegstgeest.

"Hij liet z'n witte zakdoek zien die helemaal nat was van de tranen"

Onder het oog van de familie Meiland trouwde het stel. Entertainmentdeskundige Aran Bade was erbij en vertelt dat Martien erg emotioneel was. "Hij liet z'n witte zakdoek zien die helemaal nat was van de tranen", vertelt Aran.

Martien en Montana waren de getuigen van Maxime, terwijl haar moeder Erica met haar naar het altaar liep tijdens het nummer 'Book of Love'. Dochter Claire had ook een bijzondere rol: zij mocht de ringen naar de tortelduifjes brengen.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Maxime Meiland licht tipje van de huwelijkssluier op over trouwjurk

Maxime en Leroy

Maxime en Leroy zijn inmiddels twee jaar samen en kregen in september hun eerste kindje samen, genaamd Vivé. Daarnaast is Leroy ook stiefvader van het dochtertje van Maxime, Claire, uit een eerdere relatie. Maxime liet een tijdje geleden nog tijdens een Instagram Q&A weten dat het voor haar liefde op het eerste gezicht was, maar dat het voor Leroy anders was. "Het heeft even geduurd. Toen ik jou voor de eerste keer zag, vond ik jou meteen heel interessant”, zo liet hij weten.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Maxime Meiland viert vrijgezellenfeest uitbundig in Amsterdam

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!