Delphine van Saksen-Coburg Beeld © ANP

Prinses Delphine feest op Tomorrowland: 'Ik hou van techno'

30 juli 2022 22:44

Prinses Delphine (54) was zaterdag samen met haar man Jim O'Hare op het Belgische technofestival Tomorrowland. De prinses van België is fan van elektronische muziek en besloot daarom een kaartje te kopen. "Ik heb ervan gedroomd om naar Tomorrowland te komen."

Ze houdt 'enorm van techno', zegt de prinses tegen VRT NWS. "Het is ook de muziek waar ik op jog." De halfzus van de Belgische koning Philippe vertelt ook over haar deelname aan het programma Dancing with the Stars:  "Toen heb ik gevraagd om een dans op techno te doen."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Prinses Delphine draagt hoed van Josje Huisman op feestdag

Het stel kreeg op het festival ook een rondleiding. Delphine had niet verwacht dat het zo 'classy' en 'cool' zou zijn. Ook man Jim is onder de indruk. "Wat zullen onze kinderen jaloers zijn", zegt hij, doelend op hun minderjarige zoon en dochter die niet mee konden.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Prinses Delphine vertelt voor eens en altijd haar verhaal in docu

De prinses zei dat ze in elk geval naar de mainstage wil voor Dimitri Vegas, Like Mike en Charlotte de Witte. En 'misschien' zou ze nog een danspasje wagen, vertelde ze.

Nog even over prinses Delphine in de Belgische Dancing with the Stars. Jan Kooijman, die in de jury zat, was lyrisch! Kijk maar: 

Jan Kooijman onder de indruk van prinses Delphine in Dancing With the Stars

00:42

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!