Britney Spears Beeld © ANP

Britney Spears blikt terug op huwelijk: 'Heel, heel, heel speciaal'

1 augustus 2022 11:27

Britney Spears (40) denkt maar al te graag terug aan haar grote dag. 'Twee maanden geleden ben ik getrouwd. Kun je het geloven?', schrijft ze bij een aantal foto's.

"Binnenkort naar Disneyland, mijn gelukkige plek"

Britney heeft een fijne 'huwelijksreis' voor de boeg. 'Binnenkort naar Disneyland, mijn gelukkige plek.' De zangeres heeft het de afgelopen tijd al heel druk gehad met tripjes. Op Instagram deelde ze allemaal zonnige foto's ervan.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Britney Spears straalt in witte trouwjurk omringd door sterren

Op de foto's op haar Instagram is 'de dansvloer van het sprookjeshuwelijk voordat er gedanst werd' te zien. Ook deelt Britney een foto van een auto vol met roze rozen. Ze is dankbaar voor haar celebrity-gasten Drew Barrymore, Selena Gomez, Madonna en Paris Hilton die haar hebben verrast. Selena krijgt nog een extra bedankje. 'Dankjewel Selena dat je me drie keer hebt gezegd dat je wil dat ik gelukkig ben.'

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

'Onthullend boek Britney Spears vertraagd door papiertekort'

Al met al heeft de zangeres dus een geweldige dag gehad. 'Het was een heel, heel, heel speciaal huwelijk', besluit de popzangeres. Nikkie Plessen neemt haar trouwjurk nog even onder de loep in de video hieronder.

Nikkie Plessen keurt trouwjurk Britney Spears goed

05:17

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!