Amber Portwood Beeld © Getty Images

Teen Mom-ster Amber Portwood verliest voogdij over zoontje

1 augustus 2022 12:13

Amber Portwood (32) heeft een flinke tegenslag te verwerken. De 'Teen Mom'-ster is namelijk de voogdij kwijt over haar zoon James die ze samen met haar ex-vriend Andrew Glennon kreeg, meldt 'The Sun'. De twee zijn al sinds 2019 in een rechtszaak verwikkeld, nadat Andrew Amber beschuldigde van huiselijk geweld.

Amber en Andrew gingen twee jaar geleden op een heftige manier uit elkaar. Andrew bracht beeld- en geluidsmateriaal naar buiten waarop duidelijk te horen en te zien was dat Amber met een machete op Andrew af kwam, terwijl ze hun zoontje vasthield. Volgens Andrew had Amber op dat moment een hele pot met pillen geslikt.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Teen Mom-fans weten het zeker: Leah is zwanger van nieuwe vriend

Amber kreeg destijds een golf van kritiek over zich heen en de Teen Mom-ster werd aangeklaagd voor huiselijk geweld in het bijzijn van een kind onder de 16 jaar. Ze kreeg 906 dagen voorwaardelijk en moest 26 weken lang een ouderschapscursus volgen. Andrew kreeg destijds primaire voogdij toegewezen, maar heeft nu dus de volledige voogdij gekregen. Amber heeft nog wel bezoekrecht, wat betekent dat ze haar zoon om de zoveel tijd nog mag zien.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ookL:

Teen Mom-ster Jenelle Evans uit airbnb gegooid om OnlyFans-praktijken