Dennis Weening met zijn gezin Beeld © ANP

Vrouw Dennis Weening mag ziekenhuis op Bali verlaten na hernia: 'Met extra sterke pijnstillers'

01 augustus 2022 13:51

De vrouw van Dennis Weening (45) mag weer naar huis. Dat laat Stella weten via haar Instagram-pagina. Ze was opgenomen in een ziekenhuis op Bali met een hernia die ze tijdens hun reis op het Indonesische eiland opliep.

"Yes ik mag naar huis!"

'Yes ik mag naar huis! Met extra sterke pijnstillers', schrijft Stella op haar Instagram. 'En een brace om mijn rug voor het lopen en zitten wanneer dat moet.' 

Stella is erg blij met de business class, want dan kan ze 'lekker liggen en slapen'. 'Tot morgen lieve vrienden en familie in Nederland.'

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Vrouw Dennis Weening in ziekenhuis Bali opgenomen met hernia

Dat Stella een hernia opliep tijdens hun reis door Bali was een flinke domper voor het stel. Dennis en zijn vrouw verheugden zich al drie jaar op de reis. Na een paar dagen kreeg Stella een verschrikkelijke hernia. 'Eentje die zo erg is dat je niet meer kon lopen of zitten en er zelfs een dokter en ziekenhuis aan te pas moesten komen', schreef Dennis.

Dennis had zijn vrouw nog nooit met zoveel pijn gezien. 'En deze reis doen we gewoon snel weer over. Respect voor jou schatje. To the moon and back', schreef hij.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Dennis Weening had na breuk met geloof 'geen reden om te leven'

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!