Dennis Weening en vrouw Stella Beeld © ANP

Dennis Weening bedankt volgers voor steunbetuigingen

02 augustus 2022 09:57

Dennis Weening heeft iedereen die hem, maar vooral zijn vrouw Stella, de afgelopen dagen heeft gesteund bedankt voor hun lieve woorden. In een video die de 45-jarige presentator op Instagram deelt zegt hij dat 'alles goed komt' en bedankt hij de mensen die vinden dat hij 'zo sterk' is. Dennis' vrouw Stella werd tijdens hun vakantie op Bali opgenomen in het ziekenhuis vanwege een hernia.

"Fijn dat jullie het ook doorhebben dat ik het zo zwaar heb met iemand die een hernia heeft tijdens de vakantie"

"Lieve mensen ik wil jullie bedanken voor alle steunbetuigingen die ik heb gekregen", begint Dennis in zijn boodschap. "Fijn dat jullie het ook doorhebben dat ik het zo zwaar heb met iemand die een hernia heeft tijdens de vakantie. Voor alle mensen die het meegemaakt hebben om een partner te hebben met een hernia. Je kunt echt heel weinig", vervolgt hij.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Vrouw Dennis Weening mag ziekenhuis op Bali verlaten na hernia: 'Met extra sterke pijnstillers'

De presentator geeft de mensen die zijn vrouw en hem steunen 'alle liefde' terug. "En het komt helemaal goed. Ik kom vrijdag thuis. Er is niets aan de hand. Ik zit tussen de normale mensen in het vliegtuig, terwijl Stella in de business class plat kan liggen. Dat is goed voor haar en haar hernia. Het geeft niet dat ik dan afstand moet nemen, want het draait allemaal om liefde. En dat hebben wij met elkaar."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Vrouw Dennis Weening in ziekenhuis Bali opgenomen met hernia

Maandag deelde Stella via Instagram dat ze na een ziekenhuisopname weer naar huis mocht. Zondag werd duidelijk dat de reis naar Indonesië anders uitpakte dan gedacht. Stella liep een 'verschrikkelijke' hernia op na een bergwandeling op het eiland Bali. 'Maar eentje die zo erg is dat je niet meer kon lopen of zitten en er zelfs de dokter en het ziekenhuis aan te pas moesten komen', zo meldde Dennis.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Dennis Weening had na breuk met geloof 'geen reden om te leven'

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!