'Erectiestoornis Johnny reden voor seksueel geweld tegen Amber'

2 augustus 2022 10:54

De advocaten van Amber Heard (36) beweren dat een erectiestoornis bij Johnny Depp (59) leidde tot het vermeende seksueel geweld dat de acteur met een fles bij de actrice zou hebben gepleegd. Dat blijkt uit nieuwe documenten die via 'Daily Mail' naar buiten zijn gekomen. "Een dergelijke aandoening en de woede die Depp daarbij had is absoluut relevant voor seksueel geweld", staat in documenten van eind maart.

"Aangezien een erectiestoornis kan leiden tot boosheid of irritatie"

In mei verklaarde Amber in tranen over het vermeende seksueel misbruik dat haar door Johnny zou zijn aangedaan. Haar advocaten beweerden dat de medische toestand van Johnny heeft bijgedragen aan zijn vermeende gewelddadige gedrag. "Aangezien een erectiestoornis kan leiden tot boosheid of irritatie." De Aquaman-actrice zou hebben verklaard dat Depp medicatie innam voor zijn erectiestoornis, maar dat hij vanwege zijn 'slechte prestaties in bed' alleen maar bozer werd en dat op haar afreageerde.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Maarten van Rossem onder vuur na uitspraken over Johnny Depp

Amber en Johnny stonden onlangs wekenlang tegenover elkaar in de rechtbank. De acteur had de actrice aangeklaagd voor smaad vanwege een artikel dat ze had geschreven over haar ervaringen met huiselijk geweld. Hij won de zaak, waarop besloten werd dat zij hem miljoenen aan schadevergoeding moet betalen. Inmiddels heeft Heard haar huis verkocht voor 1,05 miljoen dollar (1 miljoen euro).

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

'Amber Heard heeft huis verkocht voor 1 miljoen euro'

De twee leerden elkaar kennen in 2011 en stapten in 2015 in het huwelijksbootje. In 2016 vroeg Amber een tijdelijk contactverbod aan omdat er sprake zou zijn van huiselijk geweld. In 2017 werd de scheiding tussen Johnny en Amber afgerond.

Johnny Depp ook in hoger beroep tegen Amber Heard: 'Een beetje gek'

03:26

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!