Yolanthe Cabau Beeld © Instagram @yolanthecabau

Waarom Yolanthe Cabau voorlopig niet terugkeert naar Nederland

6 augustus 2022 12:11

Ze heeft er nét een film opgenomen en haar zoontje Xess Xava (6) gaat er na de zomer naar groep drie. Yolanthe Cabau (37) is daarom nog lang niet van plan terug te keren naar Nederland. In plaats daarvan hoopt ze nog vele successen te boeken in het zonnige Los Angeles. "Er hangt een soort vrijheid, dat voel je vanaf het moment dat je landt", vertelt ze over haar 'home town' in 'Beau Monde'.

"In L.A. zijn geen meningen over mij en dat geeft een bepaalde vrijheid, die onbetaalbaar is"

Volgens Yolanthe kan ze in L.A. 'doen wat ze wil' en zich, niet geheel onbelangrijk, verder ontwikkelen als actrice. Dat ze niet elke vijf minuten wordt aangesproken op straat, doet haar ook goed. "Xess voelt zich hier ook erg fijn, niemand kent ons", legt de ex van Wesley Sneijder uit in het tijdschrift. "Hij kan vrij spelen in het park, we kunnen gekke spelletjes doen of door de modder rollen."

Miniatuurvoorbeeld

Bekijk ook:

Yolanthe Cabau reageert op opgepakte pedofiel Nelson M.: 'Hoop op hoogste straf'

In Nederland is dat volgens Yo een stuk lastiger. "Daar voelt het alsof er de hele tijd iemand meekijkt. In L.A. zijn geen meningen over mij en dat geeft een bepaalde vrijheid, die onbetaalbaar is", vervolgt ze. "Ik zie ons hier de komende jaren wel blijven wonen."

Het hele interview lees je nu in Beau Monde.

Zó ziet het leven van Yolanthe eruit in Los Angeles

05:39
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Yolanthe onthult hoe ze haar lichaam in tiptop shape kreeg